Proiecte


Vino la ONG Fest! să ne cunoaştem şi să vorbim despre inovare şi implicare civică!
În weekendul 21 – 22 mai în Parcul Herăstrău din București are loc festivalul național al organizațiilor neguvernamentale din România. Peste 130 de ONG-uri din România și 37 de ONG-uri din Bulgaria, Croația, Grecia, Letonia, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia și Spania vor aștepta vizitatori pentru a le prezenta activitatea lor curentă, dar și la evenimente nonformale special dedicate și dezbateri despre comunități şi inovare civică. Mai multe informații despre expozanți și programul complet pe www.ongfest.ro
București
RO

Detalii despre eveniment: http://reteauacivica.ro/proiecte/ongfest/


Forum de candidați la fotoliul de primar general al Bucureștiului
În cadrul Forumului Candidaților ne propunem să creăm un dialog de calitate, civilizat și onest despre București și despre cum poate fi administrat în interesul cetățeanului, aducând pe viitorul Primar General în mijlocul comunității din care face parte și căreia îi cere votul. Acesta este un dialog născut din dorinţa cetăţenilor de a fi implicaţi şi consultaţi în mod real de către autorităţile publice în luarea şi implementarea deciziilor ce influenţează calitatea vieţii bucureştenilor. În cadrul Forumului vor fi discutate următoarele teme prioritare pentru bucureșteni, teme ce au rezultat în urma analizei și a consultărilor realizate de grupurile civice membre ale Rețelei Civice București: Transparența decizională în Primăria Capitalei; Planificarea urbană cu și pentru oameni; Mobilitatea urbană ca soluție la problema traficului bucureștean.
Starts: 05/28/2016 11:00 am
Duration: 3 hours:
Locația se va anunța ulterior.
București
RO

Deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să ne confirmați participarea completând formularul de înscriere până pe 20  mai 2016, ora 12.00. Fiindcă vorbim de un număr limitat de locuri, vom aplica regula primilor înscriși.

Detalii despre eveniment: http://reteauacivica.ro/forum-de-candidati-la-primaria-capitalei/

 


Persoane de contact Rețeaua Civică București: 

Gabriela Anghel
Rețeaua Civică București
Phone: 0723 070 745
Ionuț Adrian Dinu
Rețeaua Civică București
Phone: 0723 011 413