Forum de candidați la Primăria Capitalei


Aproape 200 de cetățeni au participat duminică 28 mai la o premieră în campania electorală pentru alegerile locale: Forumul de candidați organizat de cetățenii reuniți în Rețeaua Civică București, cu sprijinul Centrului de resurse pentru participare publică. Moderatorii evenimentului au fost Elena Calistru, președinte Funky Citizens și Teodor Tiță, jurnalist.

Au fost invitați primii 5 candidați la fotoliul de Primar General, conform sondajelor de opinie făcute publice până acum. Doar trei dintre aceștia au dat curs invitației grupurilor civice bucureștene – Nicușor Dan, Robert Turcescu, Daniel Barbu – în timp ce Gabriela Firea și Cătălin Predoiu nu au participat la această întâlnire cu cetățenii.

Scopul evenimentului a fost acela de a iniția un dialog de calitate, civilizat și onest despre București și despre cum poate fi administrat în interesul cetățeanului, aducându-l pe viitorul Primar General în mijlocul comunității din care face parte și căreia îi cere votul.

Forumul de candidați a fost transmis live de Epoch Times, transmisie din care puteți vedea un extras aici: http://www.epochtimes-romania.com/video/forumul-candidatilor-nicusor-dan-daniel-barbu-si-robert-turcescu-le-raspund-cetatenilor—1743