Invitație la forumul de candidați la Primăria Bucureștiului


Primul forum de candidați la fotoliul de primar general al Bucureștiului, organizat de către cetățeni!

forumRCBDragi bucureșteni, sâmbătă 28 mai 2016 – cu o săptămână înainte de alegerile locale, vă invităm la primul Forum de candidați la fotoliul de primar general al Bucureștiului, organizat de către cetățeni!

În cadrul Forumului Candidaților ne propunem să creăm un dialog de calitate, civilizat și onest despre Bucuresti și despre cum poate fi administrat în interesul cetățeanului, aducând pe viitorul Primar General în mijlocul comunității din care face parte și căreia îi cere votul. Acesta este un dialog născut din dorinţa cetăţenilor de a fi implicaţi şi consultaţi în mod real de către autorităţile publice în luarea şi implementarea deciziilor ce influenţează calitatea vieţii bucureştenilor.

Pe de o parte, vom afla ce va face fiecare candidat dacă va deveni Primar General al Bucureştiului, pe de altă parte vom face cunoscute candidaţilor problemele reale ale comunităţii, aşa cum au fost identificate de către cetăţeni.

La eveniment au fost invitați primii 5 candidați conform sondajelor de opinie, la funcția de Primar General: Gabriela Firea, Cătălin Predoiu, Nicușor Dan, Robert Turcescu, Daniel Barbu. Dialogul va fi moderat de Elena Calistru (președinta Funky Citizens) și de Teodor Tiță (jurnalist VICE România). Presa scrisă și televiziunile au fost de asemenea invitate la forum.

În cadrul Forumului  vor fi discutate următoarele teme prioritare pentru bucureșteni, teme ce au rezultat în urma analizei și a consultărilor realizate de grupurile civice membre ale Rețelei Civice București:

  1. Transparența decizională în Primăria Capitalei;
  2. Planificarea urbană cu și pentru oameni;
  3. Mobilitatea urbană durabilă ca soluție la problema traficului bucureştean.

Veți avea posibilitatea să adresați întrebări candidaților, atât pe temele de mai sus, cât și pe alte subiecte de interes pentru dumneavoastră. Acele întrebări care nu vor fi adresate în timpul forumului, din lipsă de timp, vor fi trimise în scris fiecărui candidat în parte.

Deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să ne confirmați participarea completând formularul de înscriere până miercuri 25  mai 2016. Fiindcă vorbim de un număr limitat de locuri, vom aplica regula primilor înscriși.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

 

Notați data și locul: Forumul de candidați va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016, între orele 11 – 14, în Sala Mare a  Teatrulului Elisabeta, Bdul Regina Elisabeta nr. 45.

Persoane de contact Rețeaua Civică București: 

Gabriela Anghel, telefon: 0723 070 745

Ionuț Adrian Dinu, telefon: 0723 011 413

E-mail: contact@reteauacivica.ro